Új hozzászólás Aktív témák

  • totyax

    aktív tag

    válasz Viktor0610 #8338 üzenetére

    Érdekes a helyzet, azt mondod hogy a windows szerint n szabványú kommunikáció van folyamatban, de a sebesség nem megy a g szabvány fölé. Kérdés mióta rohad a raktárban az a router, mert ahogy nézem van hozzá új firmware, és valamelyik régebbi teljesítmény problémákat javít. Lehet hogy új is javít, nem kötnek mindent az ember orrára :)
    Ha nincs hozzá sépci firmware felrakva (érdeklődni lehet a forgalmazónál !!!) és a hardver verzió is megfelelő (pontosan ahhoz való firmware van) akkor meg lehetne próbálni az újabbat. Egyébként a wifi régiónál Magyarország kiválasztható? :)

    A hálózati kártya drivere is gondolom friss, a tplink honlapról. Úgy látom van hozzá szokásos utility is, az is tud információkat megjeleníteni, talán pontosabbakat is mint a windows. Érdekel majd hogy mi volt a probléma :)

    Esetleg próbáld meg a csatornákat végigzongorázni a routeren/hálókártya driverben persze egyszerre változtatva őket. De ha kijelzi hogy 300... akkor jónak kéne lennie. Biztos ami biztos ezt a utility jelezze ki :) A routernek is van logja, hátha megemlíti hogy van valami gond. Próbáld úgy is hogy a router mellett egyszerre csak egy wifis gép legyen aktív, többi kikapcsolva.

Új hozzászólás Aktív témák