Új hozzászólás Aktív témák

  • totyax

    aktív tag

    válasz Viktor0610 #8351 üzenetére

    A kártyán két antenna is van, és ezek jellemzője hogy a házon kívül vannak, tehát ha a burkolatot ráteszed a házra, az nem fogja az antennát leárnyékolni faraday kalitka elven, szinte teljesen.
    Ha csökken a jelerősség az viszont amiatt lehet, hogy a ház éppen útjában áll a jelnek. Meg kéne próbálgatni forgatni, áthelyezni azt a házat, illetve az antennákat is lehetne állítgatni, gyárilag azt hiszem 45 fokba... nem emékszem de a manuál írta. Nem véletlenül lehet azokat az antennákat forgatni :) Akár a routert is lehet forgatni/mozgatni, antennáját baszogatni, viszont ekkor lehet hogy pont a többi jó vételű gép jelerőssége csökken.

    Ha az a fázisceruza rendesen jelezne akkor feltehetőleg már nem élnél, de legalábbis igencsak rázós élményben lett volna részed, esetleg megvakulsz ilyesmi, attól függ mi az áram útja. Az amit jelez a cerka az csak annyi, hogy nincs a gép leföldelve. Panelban vagy régi építésű házakban csak 2 drót van behúzva, ergó nincs védőföldelés, hiszen hiányzik a harmadik ér. Ennek megoldását villanyszerelőre kell bízni. De ha már úgyis szét lesz baszva fal, vagy kábelcsatorna lesz, akkor ennyi erőfel utp/ftp kábelezést is meg lehet valósítani, és akkor nem kell wifivel kínlódni.

Új hozzászólás Aktív témák