NETGEAR termékekkel nyert tendert az Albacomp

A Magyar Telekom 2007 januárjában írt ki tendert közel tízezer darab vezeték nélküli hálózati eszköz (WiFi routerek, PCMCIA és USB adapterek) beszerzésére, amelyet a Székesfehérvári Albacomp Zrt. a NETGEAR-rel karöltve nyert meg. Ennek eredményeként a NETGEAR vezeték nélküli eszközei most már a T-Pontokban és a T-Com Partner üzletekben, illetve a www.t-com.hu weboldalon a Készülékáruházban is megvásárolhatók.

A kaliforniai székhelyű NETGEAR olyan technológiailag fejlett hálózati termékeket gyárt, melyek a kis- és középvállalatok, valamint az otthoni felhasználók szükségleteit szem előtt tartva lehetővé teszik az internet hozzáférést, illetve perifériák, fájlok, digitális multimédia tartalmak és alkalmazások több személyi számítógép közötti megosztását.

Az Albacomp a NETGEAR-rel egy előző évi tenderen szerzett jó tapasztalatok alapján – akkor 500 darab NETGEAR router szállítására kaptak megbízást a Magyar Telekomtól – ismét az amerikai gyártó termékeivel indult. Miután a NETGEAR termékei árban versenyképesnek, illetve a rendkívül szigorú műszaki vizsgálaton megfelelőnek bizonyultak, a Magyar Telekom márciusban az Albacomppal egyéves szállítási keretszerződést kötött. A vezeték nélküli hálózati eszközök már április óta kaphatók, és a vásárlók körében igen kedvező fogadtatásra találtak. Az első két hónap alatt már közel hatezer darab eszköz került leszállításra. Két termék (DG834G integrált multifunkciós WLAN-router és a kábel- és DSL megosztásához alkalmas WGR614) most akciós áron megvásárolható a t-com.hu weboldal készülékáruházában.

Azóta történt

Előzmények