Új hozzászólás Aktív témák

  • G4NXST4

    tag

    válasz fsb1000 #1614 üzenetére

    Hát okés nem szeretsz lebutított grafikával játszani, mert neked az jön be, ha a sok buta effekt ami roncsa a látást a játékban, eltorzítja az ellenséget, hogy messziről ne vedd észre és mind ez még fps-ed is csökkenti kb. 5-10% és a részletek kidolgozását (tárgyak, házak, fegyverek, emberek, melybe tartozik az ellenség is amit rosszabbul látsz) is rontja, mert ezen a sok hülyeségen dolgozik a kártyád és veszel újat havonta, mert neked csúcs grafika kell minden max-ra beállítva legtöbb fps-el (és csodálkozol, hogy a sok hülyeségtől dadog egy 5870 is) , de mégis egy jóval olcsóbb kártyán normálisabb a grafika, nem dadog, több az fps mint a tieden, mert amelyik játékban lehet az ember belenyúl a configba állítgat és a sok hülyeséget amit lehet kikapcsol persze amit a játék enged (de már nem enged egyik játék se semmit, vagyis a pc-k is elkonzolosodnak) vagyis a pb, vac stb.
    Persze a játék kiadóknak sikerült elhitetni a buta emberekkel (sajnos már én is közéjük tartozom, mert egyszerűen csak úgy tudom tartani a játékokkal tempót ha veszek új karit, meg hát már az új játékokba nem lehet semmibe belenyúlni, csak a játék options-ába ami nagyon kevés) , hogy ez mind jó ,mert ők csak valósághűre akarják csinálni a játékokat, meg az csalás ha neked butított a grafikái beállításaid, közben csak ott van a gond, hogy nincs mit újítani. Mert ha úgy csinálnák a játékokat ha configba-be lehetne nyúlni 50%-ba min. akkor egy 8800gt-vel is eltudnák sokkal, de sokkal jobb eredményeket érni, mint így ha nem lehet. Vagyis csak arra megy ki a játék, hogy vegyél mindig újabbat és újabbat. Amit te szeretettel hirdetsz itt, minden szempontból, amit én most leírtam.

    "Szerintem a játék a lényeg COD-ban, nem az hogy ki milyen csitet használ, illetve hogy tud cfg-n keresztül előnyt szerezni, annélkül hogy PB ki ne dobná."
    "GTA4-el ugyanez a helyzet. a játékosok 95%-a csitel, moddol, cfg-zik stb.
    Szerintük ez normális. Szerintem meg nem."

    Szerintem meg neked nincs igazad mert aki a cfg-ben átállítasz valamit azt ha csalásnak minősül a pb, vac meg a többi hasonló rendszer visszaállítja (CoD 2/4/5 meg GTA4-ben is), vagy kidob és a wh+aim azoknak kell akik élet vesztesek és még játszani se tudnak tisztességesen. Persze ez csak rég volt így, mert már nem lehet semmit állítani.

    nagyonromlik

Új hozzászólás Aktív témák