Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz loree69 #3946 üzenetére

    Eléggé. GenX ezen dolgozott két hónapig. Egy ilyen programnál nem tart eddig a bétateszt. :) Konkrétan a tesztséma is megváltozott. Az eredeti bétában egy fröccsentés futott párhuzamosan. A végleges programban több fröccsentés fut egy szálon. Mivel csak GenX és a PhysXinfós Zogrim rendelkezett a béta verzióval, így nem hiszem, hogy kiszivárog. Gyorsan meglenne a tettes. :)

    fsb1000: Áltathatjuk magunkat, de attól nem lesz jobb. Nyilvánvaló, hogy ha egy cég második legnagyobb partnere kiszáll, az előrevetíti, hogy semmi sincs rendben. Függetlenül attól, hogy mit kommunikál az ominózus cég a külvilág felé. Nyilván az ok egyértelmű ... a BFG nem tudott hasznot termelni.
    Erről beszélek már egy ideje, hogy hiába veri meg a GF100 10-15%-kal a Cypresst, ha az előállítási költsége még a két GPU-t alkalmazó Hemlocknál is nagyobb. Az AMD bőven kényelmes árazást alkalmaz, amit bármikor megszoríthat, és azt a konkurencia nem képes követni. A BFG gondolom belelátott a távlati tervekbe, és nem volt számára meggyőző. Ezért inkább profilt váltanak, amivel nyereséget tudnak termelni.

    Amíg az ATI+NV PhysX nem lesz hivatalosan támogatva, addig lényegtelen szempont. Már írtam korábban, hogy ezekért a konfigurációkért senki sem vállal felelősséget. Egyszerűen ha bármi probléma van, akkor azt nem tudod se az NV-nek, se az ATI-nak jelezni. Ebből következik, hogy egy fejlesztést nem lehet erre alapozni.

    A fluidmark nincs lefojtva csak az algoritmus van átírva. Ennek az a célja, hogy jobban kijöjjön a GPU ereje. A korábbi programban egy négymagos CPU is tudta azt, amit egy GTX 275. A sebességen sokat lehet kozmetikázni az algoritmusokkal és az elvégzendő feladattal. Ezért szintetikus a program, azaz az eredmény nem reprezentálja a valós körülményeket. Persze nyilván ez is egy eredmény.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák