Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz fsb1000 #4368 üzenetére

    Ez az ő véleménye. Gondolom a 8800GT óta valami olyan megoldást vár, ami idézi a régi NV-t. Csalódott, ennyi. A legtöbb ember életképes, mindenki által elismert NV-t akar, nem pedig szenvedő piaci szereplőt, aki csak árt a piacnak és a felhasználóknak. Ez szerintem teljesen érthető.
    Sok felhasználó van így, szvsz nem akarnak ATI-t venni, de az NV termékei nem hagynak nekik más lehetőséget. Nyilván a gyártó iránti rajongás mellett, nem hagyják elvakultan figyelmen kívül a tényeket, hiszen azzal maguknak ártanak.

    gbors (#4370): A termék az NV szempontjából halott. Ilyen alacsony kényszerű árazás mellett ez nem felel meg egy cég érdekeinek. Értem a koncepciót a dolgok mögött, mert hat hónap után tényleg virítani kell valamit, de ősszel HD 6000, és onnantól kezdve a 28 nm a kiút, amit megint egyből a legnagyobb lapkával kell megcsinálni tesztchip nélkül. Maga a fejlesztési stratégia rossz. Persze nyilván hülyeség stratégiáról beszélni, amikor a TSMC csak úgy törölte a 32 nm-ert, de ugye a B-terv az NV-nél probléma, mert ilyen nem létezik.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák