Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz Ferink #8049 üzenetére

    Hello, ha a mérnökirodának nincs kimondott igénye a DWG-re, akkor felejtsd el az egész AutoCAD story-t, vagy pedig bujj bele a témába a HELP-ben és egyéb leirásokban komolyabb szinten, mert ezt itt megfelelő részletességgel nehéz lesz kitárgyalni úgy, hogy neked is pöpec legyen.

    A Pro/e (Creo) amúgy is tökéletes nyomtatást tud végezni, olyan beállitott paraméterekkel, amilyenekkel csak szeretnél. Ez külön téma, ebben is el kell mélyülnöd picit (csak egyetlen egyszer kell beállitani), de a lényeg, hogy a végén két lehetőséged lesz:
    1. direktben nyomtatóra küldeni az anyagot
    2. file-ba (pdf, tiff, stb) nyomtatni (virtuális nyomtatóval - nem kell plusz progi, ne ijedj meg) és utána ezt a file-t kell kinyomni plotteren vagy sima nyomtatón.

    Az utóbbi, AutoCAD nélküli nyomtatás sokkal precizebb és pontosabb eredményt fog hozni, kevesebb vesződséggel. DWG-nek csak akkor lesz értelme, ha magára a DWG-re mint AutoCAd dokumentumra szükség lesz uólagos munkához, ami szintén nem szerencsés, ha default-ból Creo-ban született a design és a rajzi doksi.

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák