Új hozzászólás Aktív témák

  • fpatrik17

    senior tag

    Üdv!

    Jelenlegi munkahelyemen le akarnak tesztelni, hogy alkatrészeket mennyire tudnék modellezni. A mostani arcok eléggé ratyi rajzokat csinálnak, és elég jó bemutatkozás lenne villantani valamit.
    Egy másik kontinensre mennének a tervek, ahol jóval olcsóbb gyártani, ezzel jól körülírtam :)
    Szóval gyártáshoz kellene mezőgazdasági gépalkatrészekről műszaki rajzokat készíteni. Na mármost... A cégnek jelenleg egyetlen licenszelt tervezőprogramja sincs, ezért fordulok hozzátok, hogy szerintetek, ha rákérdeznek, mit javasoljak? Sajnos nekem eddig csak AutoCAD-el és Inventor-al vannak tapasztalataim, és az árukkal se vagyok nagyon képben. Tudom, járjak utána, de ésszerűbbnek tűnt nagy koponyákat(ezek ti vagytok :) ) kérdezni egyből. A SolidEdge-et láttam még tervezés közben, de egyetemen azt sajnos nem oktatták, csak bele-bele nézegettem, hogy mivel másabb, mint az Inventor. Első ránézésre az gyorsabbnak és egyszerűbbnek tűnt, de nem tudom..

    Szóval röviden: Ha titeket keresne meg egy cég, hogy meglévő, kézbe adott munkadarab alapján készítsetek műszaki rajzot gyártáshoz, ti melyik programot javasolnátok megvételre, amivel természetesen később dolgoznátok is :)

    Köszönöm, és bocsi, hogy ilyen hosszú lett!

    • Honor Magic5 Pro •

Új hozzászólás Aktív témák