Új hozzászólás Aktív témák

  • edeleny

    őstag

    válasz Tapsi #56014 üzenetére

    "tölgyrönk köbmétere simán lehet 150-200 ezer), ez tűzifaként 25 ezer"

    A Leírásodból, valahol Nyugaton lakhatsz! Én Borsodba!
    Ha tudsz tölgyet 25 000 Rönköt, szólj. Megéri elmennem érte! Itt most már 50 e. alatt erdei köbmétere szóba se állank veled. (+ szállítás + felvágás)

    Hagy szóljak bele kicsit én is!
    Ha volna alkalmunk, megkérdezni a Miniszter urat, hogy legyen kedves. Ma kezdik tervezni a családi házam, ön milyen fűtést ajánl? Olyat ami olcsó, a kivitelezése is (tehát a tömegek meg tudják fizetni), olcsó a fenntarthatósága, a fogyasztása, és nem utolsó sorban időt álló. Jövőre nem kell lecserélnem!

    Lehet szidni az uniót, de csak azért látszik kapkodásnak amit csinálnak, mert hihetetlen, de ott társadalmi vita folyik! Ha be akarják tiltani a gázkazánt, befogják, de meg lesz az utód. Mi meg megyünk majd Afganisztánba, kuncsorogni!

    Ha tetszik , ha nem a gáz az egyik legjobb, de ki kell váltani!
    A hőszipka szintén jó lehetne, modern. De szeretett kormányunk most teszi tönkre, a haverok miatt!

    Igen a fa zöld, így is úgy is.
    DE.
    Szennyez mint állat! Elméletileg nem, gyakorlatilag meg falvak , városok vannak sütködbe iylenkor. Tudom, faelgázosító kazán. Többe van mint az én kondenzációs kazánom, annyi mint egy hőszivattyú!
    Nagyságrendileg, a fafűtés a legdrágább! Rezsicsökkentett gázárral, valahol 23 000 erdeiköbméter árral van pariban. Mondhatjuk, hogy a fatüzelés 2,5 x drágább mint a gáz. Ha az unhatékony kályhákat nézzük, akkor inkább 3-3,5 x drágább mint a gáz! (a nemrezsicsökkentett gázárnál csak 2x)

    Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.

Új hozzászólás Aktív témák