Aktív témák

  • Lousha

    csendes tag

    válasz zippofcy #1443 üzenetére

    A T annyit jelent, hogy tankos, ettől még az nem egy konkrét kazán, lehet A is meg B is. Aksin is gyakran szerepel eGo-T felirat, gyakorlatilag csak egy dizájnelem, ott végképp semmit nem jelent.

    A youtube-os videók némelyikén az e-Health is csodás eszköznek tűnik.
    Az újabb BUD-okat sokan gondolják tökéletesen működőképesnek, mert nem adnak égett ízt. Csak aztán ha megtörtént a szakszerű szálcsere, kicsit kikerekedik a szemük...

    Szvsz tök mindegy, vatelines valami vagy nem; pont ugyanannyian szenvednek a hibátlan T2-vel is, mint bármi mással. A lényeg a felhasználói hozzáállás, türelem, odafigyelés, valamint némi tájékozottság (pl. érdemes tudni, hogy az NG patronok egy része vacakabb, mint a többi, és hogy mit lehet tenni, ha az előbbit fogtuk ki). Az A tankot is rengetegen szidják, hogy sz*r, másoknak meg nagyon bevált.

    A Bagóügyekben valóban azt írtam, hogy ÉN főleg T2-t és BUD-ot használok, meg ÉN csakis Joye 510 aksit használok, meg azt is, hogy nem ezt javaslom másoknak, főleg kezdőknek, meg is indokoltam, miért, és le is írtam, szvsz mivel jár legjobban egy kezdő. (Bár ettől még mindez csak az én véleményem marad.)
    De sajnos míg én igyekeztem egy átfogó, a lehető legtöbb kérdést megválaszoló segítséget létrehozni, a legtöbben inkább csak átfutják, majd az emlékmorzsákra támaszkodva vesznek pl. Joye 510-et meg BUD-ot, és rosszabb esetben nagyot csalódnak, főleg ha macera nélküli rendszerre vágytak volna. Ez van, én úgy érzem, megtettem, amit tudtam :)

    http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

Aktív témák