Új hozzászólás Aktív témák

  • FeniX-

    aktív tag

    Sziasztok,
    egy pár napja nem voltam errefelé, viszont, szeretném megköszönni ismét a sok segítséget.
    Tegnap egy barátom bevonásával újfent leszedtük a vízpumpát + új gumicső alá + új normális tömítés + paszta.

    Jó lett, a víz nem folyik.
    Egy hét múlva majd megnézem, hogy a csavarokon esetleg kell-e még utánahúzni ( a motortartókra gondolok, amiket meglazítottam a kiszerelésnél )

    Köszönöm, hogy segítettetek.
    Maradok nézelődőként.
    Üdv, Béla.

    u.i.: van még pár hiba a géppel, ám nem tudom, kérdezhetek-e felícia témában, az injektorral vannak gondok, de elszomorított, mikor pár hónapja elvittem a csömöri skodapatikához, és a szerelő kitalálta, hogy gyertyát cserélt 15 ezerért. Értem én, hogy "brisk" meg minden, de akkoris. Gondolhatjátok, hogy azóta sem lett jó a dolog.
    Sajnos, ha bemelegszik, hajlamos elszegényíteni a keveréket, így nem igazán megy az autó. A gyertyák őzbarnák, annyira nem szegényíti el, hogy gond legyen vele, de érezhetően gyenguc a teljesítmény. Más kérdés, hogy ezt a pillangószelep-házas dolgot egyben lehet cserélni, az új 60 ezer, használtba meg nem mernék beleugrani. Na mindegy, ezt csak zárójelesen jegyeztem meg. Valamint, valami villamossági gond is lesz az autóval, a hátsóablak fütés gyújtás nélkül is bekapcsolva marad, a múltkori akksit ez szívta le. Most lekötöttem, és ha napokig nem használom az autót, leveszem az akksisarut egyenlőre.

    Jó hétvégét, sziasztok!

Új hozzászólás Aktív témák