Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz mikrofon #17997 üzenetére

    Gondolom ezt nem az én hsz-emre akartad, de aktuális nálam is: szerintem is kis hiba, de ez túl van már ragozva szerintem. Te statikus állapotnak tekinted, mintha vettél volna egy autót, aminek a motorja lefullad néha, majd elkönyveled hogy örökre megszoptad, senki nem fog segíteni, biztosan így fog maradni örök életre.

    Én meg azt látom, hogy a jellegét tekintve bőven mernék arra fogadni, hogy egy minimális sw módosítással eliminálják örökre. Az AF rendszer eleve bizonyítottan jól működik, hiszen nem statikus a dolog (a fenti példa alapján: motor elindul, húz ahogy vártad, csak bizonyos körülmények fennállása esetén lefullad). A hiba átmeneti eltüntetéséhez pedig elég egy újraindítás. Másik példa: az IT-ben, rendszerüzemeltetőként nekem az ilyen jellegű problémák a leghálásabbak, legkönnyebben megoldhatóak, legegyszerűbbek, szóval soha rosszabbat. Ezért is mondom hogy ez innét kis hibának tűnik, igen.

    Másrészt hova fog tűnni a statikus elméleted, ha kijavítják a bugot? Pl. soha nem ajánlanád itt egy kérdezőnek sem, tisztán csak elvből, mert a piacra dobás első hetében volt egy sw bug?

    Egyébként nyilván két kimenetele lehet ennek:

    - HA kijavítják
    - HA nem tudják kijavítani

    Nálad a "ha" teljesen hiányzik, amit nem értek hogy miért :) Ha azt írnád, hogy szerinted tuti nem tudják ezt javítani, ezért és ezért, akkor arról lehetne érdemben vitázni, de valahogy elkönyvelted hogy ennek a történetnek ennyi volt, használhatatlan szemét ez az obi örökre :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák