Új hozzászólás Aktív témák

  • tehPwnerer

    csendes tag

    válasz FLx #4998 üzenetére

    Igen, én is így vagyok vele, hogy sokkal inkább a munka, mint a suli. Ebben a kicsit kevesebb, mint másfél évben, amit gyakornokoskodással töltöttem eddig, többet tanultam, mint 4 év alatt a suliban. Pontosabban: több használható, az iparban alkalmazható tudásra tettem szert, még akkor is ha csak kisebb feladataim voltak a fent említettek miatt. Az egyetem már csak egy púp a hátamon, hogy úgy mondjam.
    De ha már eljutottam oda, hogy egy húzósabb tárgyam meg a záróvizsga van csak hátra, akkor már befejezem.
    Egyébként lehet, hogy félreérthető voltam, én sem azért akarom már annyira azt a diplomát, mert akkor attól okosabb leszek, vagy többet fogok érni, hanem mert akkor végre egyel kevesebb nyűg lesz a vállamon és koncentrálhatok a munkára. Teljes jogú alkalmazottként pedig máris megszűnne a fentebb tárgyalt gondjaim nagy része (reményeim szerint), hiszen akkor mehetnék teljes munkaidőben, kaphatnék komplexebb feladatokat, így tanulhatnék még többet és lenne lehetőségem bizonyítani, stb :)
    Addig viszont nem szeretnék nem-gyakornoki, teljes munkaidős állást vállalni, mert akkor soha nem diplomáznék le. Viszont attól még, hogy a legtöbb helyen nem kérik, hátránynak biztosan nem számít az a nyomorult papír (akkor lennék csak igazán kiakadva :)) ).

Új hozzászólás Aktív témák