Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    válasz Corsa02 #95994 üzenetére

    Nem vagyok az a nagy auto teszter, de nem panaszkodom könnyedén viszi .
    Viszont amit a kollégámnak is mondtam, hogy annak ellenére , hogy több pacim van mint az ö BMW-jében én nem érzem azt a fajta erőt benne. tudom, hogy a bmw hátsó kerék hajtású, de ott ha meglódítja a lámpánál akkor érezni, hogy nyom az ülésbe 140 pacival.
    Én a 165 pacival kevésbé érzem ezt.
    Ez lehet abból is adódik, hogy 2000-2500 fordulat körül jön meg a turbo sztem ,mert ott érezhetően megugrik a kocsi jobban.
    DE mivel én nem szoktam száguldozni igy akörül már elváltom feljebb. mint lentebb írtam 6 ban ezen a fordulaton már 130at megy, nem is értem, hogy mit tudhat ha a piros 6500nél kezdődik.

    valahogy a fokozatokat nem sikerül összelőni a tervezőknek, mert mig a puntónál simán elbirt volna egy 6. fokozatot is , hogy a pályán kevesebbet forogjon és igy talán a fogyasztás is csökkent volna, itt meg lehetett volna hosszabbra hagyni őket, mert itt már simán fel lehet tenni 80 nál 6. ba, igy lényegébe afölött olyan mintha autómata lenne a kocsi mert nem kell váltogatni , csak egy kicsit több gáz kell ha felmész a pályára .

    DE összességében egyáltalán nem érezni rajta, hogy mekkora a kocsi, mert térben nagy, de sulyban nem vészes az az 1300kg.

Új hozzászólás Aktív témák