Aktív témák

  • blackiex

    csendes tag

    válasz Lousha #1446 üzenetére

    "De sajnos míg én igyekeztem egy átfogó, a lehető legtöbb kérdést megválaszoló segítséget létrehozni, a legtöbben inkább csak átfutják, majd az emlékmorzsákra támaszkodva vesznek pl. Joye 510-et meg BUD-ot, és rosszabb esetben nagyot csalódnak, főleg ha macera nélküli rendszerre vágytak volna. Ez van, én úgy érzem, megtettem, amit tudtam "

    Nehogy még te érezd magad rosszul, Lousha... Azt hiszem, mindkettőnk nevében mondhatom, hogy mindent megtettünk. Mindig lesznek olyanok, akik tanácsot kérnek, te adsz nekik, de egyik fülükön be, a másikon ki. Rosszabb esetben az illető nincs tisztában a korlátaival, megvesz valamit, ami nem neki való, utána meg szidja a hardvert.
    Nem beszélve az olyan "vegyészről", aki szerint a deszt. és az ioncs. víz ugyanaz, vagy az olyan szamócákról, akik elektromérnöknek hiszik magukat, mert már javítottak fejhallgató zsinórt meg töltöttek ceruzaakksit.

    A tesztelők nem tévednek. Egész egyszerűen annyira nagy a gyártási szórás, hogy ami XY-nál jól működött, az nálam lehet, hogy már vacak, folyik, csöpög vagy éget...
    A VG BUD-ból nem véletlenül szívtam annyit zsinórban a tesztvideón. Azt akartam, hogy nyilvánvaló legyen, hogy jobban viszi a löttyöt, mint a PG-s és nem fog égett ízt adni még akkor se, ha szinte szünet nélkül van hajtva.

    [ Szerkesztve ]

    http://chopperfield.uw.hu/vaper.htm

Aktív témák