Aktív témák

  • sgab78

    csendes tag

    válasz Lousha #1446 üzenetére

    Sziasztok!

    Én többször is érdeklődtem itt a fórumon (természetesen máshol is). Végül egy USB-s eGo akksi és a T2 tankot szereztem be. Azt kell mondanom, hogy amióta megvan (2 hete) azóta csak ezt használom a Laca féle lötyikkel és az analóg cigit teljes mértékben elhagytam (nem is nagyon kívánom). Tehát nagyon szépen köszönöm a segítségeket (FŐLEG LOUSHA-NAK) !!!

    Az én első tapasztalataim: az akksi nekem 2 napig bírja egy töltéssel, a T2-höz kazánborítást érdemes használni mert "izzad", egyébként remek ízhatás, rengeteg füsttel.

    A testvéremmel együtt kezdtük, neki egy picit másabbak az élményei. Ő továbbra is szívja az analógot, bár sokkal kevesebbet, mert neki már az elejétől macerásabb volt a T2-je. Először is nem működött (a talpán levő kis pöcköt kellett kijjebb húzni), majd sokkal nehezebben lehetett szívni mint az enyémet, ezért félre tette. Jelenleg egy kerámiásat használ és egy XL integráltat. Ezekkel megvan elégedve.

    Jelenleg azért írok (mindamellett, hogy Lousha-t bátorítsam, hogy nagyon nagy segítség a kezdőknek, az általa összeszedett illetve összefoglalt információk, melyek a doksiban vannak), hogy egy kis segítséget kérjek.

    A T2-öm egyre inkább produkált égett ízt, gondoltam sebaj kipucolom (úgyis a bátyó-é is erre vár). Akárhogy próbáltam nem tudtam kiszedni a tüskét. Először a tüske talpánál levő résnél szerettem volna "kipattintani", majd a tüskét egy fogóval megfogva kivenni (ezt a kétféle módszert láttam a videókban). Az eredmény két használhatatlan kazán lett (az egyikből elsőre kiszakadt a tüske, a másiknál darabokban jött ki! Most már minden mindegy alapon, szétszedném, hogy okuljak az esetből, de egyszerűen szétszedhetetlen!!!).

    Az első kérdésem, hogyan is kell kivenni a tüskét a T2-ből ??? (Lehet, hogy ez a típus már nem szétszedhető? Az ecigi.shop-ból rendeltem, és a tüske is réz színű, nem úgy mint a videókban.)

    Másodsorban nincs baj, mert megjött közben a BUD-om (bár igaz az üvegszál még nem jött meg, de gondoltam addig is jó lesz). Szóval feltöltöttem és AAAUUU mi ez ?! Nincs íz (legalábbis nem aminek kéne lenni) nincs füst ?! Tehát itt most jöhetne ezer kérdés és szidhatnám a BUD-ot, DE inkább irány Lousha leírása (rémlik, hogy pucolás, szivacs kivétt, üvegszál csere után ajánlott).

    Minden esetre én hálás vagyok a sok segítségért és örülök, hogy átszoktam az elektromos cigire (bár azt is hozzá kell tenni, hogy nálam zökkenő mentes volt az átállás)!

    Elnézést kérek a hosszú hozzászólásért, egy picit túlságosan belemelegedtem!

    A T2-es szétszedéséhez várom a javaslatokat!

    Üdvözlettel:
    Sgab78

Aktív témák