Aktív témák

  • Lousha

    csendes tag

    válasz sgab78 #1452 üzenetére

    Örvendetes, hogy nálad minden gond nélkül beállt a füstölgés! Külön öröm, ha ebben segítségedre volt a Bagóügyek (is).

    Ami a T2-t illeti, nekem mindegyikben arany színű a tüske. Mindegyik EO-s. A régebbiből nagyon könnyű kiszedni a tüskét, a két újabb egy picit szorosabb, bár azokkal is inkább a visszapakolás szokott gürcös lenni, nem a kiszedés.
    Kiszedni ettől függetlenül úgy kell, ahogy a videón is láttad. Vagy be kell szerezni egy vékony fejű fogót, azzal jól megfogni és határozottan kihúzni, vagy valami lapos és merev cuccal, pl. csavarhúzóval kibillenteni a helyéből. Utóbbi nekem mindig nehézkesebb, én fogó-párti vagyok.
    Az ECS-ről nem rendeltem T2-t, de ha ugyanúgy néz ki, mint amiket pl. blackiex videóján is láttál, vagyis nem egy egybefüggő karika 3 lyukkal a tüske talpa, hanem egy téglalapforma, ami kétoldalt szabadon hagyja a kazánt, akkor kiszedhető. Gyakorolni kell.
    Magát a kazánt ennél jobban szétszedni nem nagyon érdemes, és főleg nem egyszerű, és sanszos, hogy szétborítod vele az aksidat, így én ettől a helyedben eltekintenék.

    Hogy kiszakadt a tüske, azt nem teljesen értem. Maga a tüske levált a tüsketalpról?
    A másik meg széttört ugye, én ez esetben arra gyanakodnék, hogy nagyon nagy erővel szorítottad össze.

    Alapvetően ebben szerintem sok tanácsot nem lehet adni, úgy kell csinálni, ahogy le vagyon írva ill. le vagyon videózva, a megvalósítást meg sajnos gyakorolni kell, kinek gyorsabban megy, kinek lassabban.

    Utólag már nem sokat segít, de a nehezen szívható T2-re valószínűleg az lett volna a megoldás, hogy az üvegszálat megpiszkáljátok kicsit, megszurkáljátok egy tűvel, esetleg akár ki is cserélitek kevesebbre.
    Mindenesetre a tüskétől megfosztott, de működő kazánokat drippeléshez kimondottan ajánlom, ki ne dobd! Egy drip tip beszerzésével otthonra nagyon jó kis játék lesz az! (Pl. új ízek kóstolásához ideális.)

    A BUD-ot illetően meg tényleg csak annyit mondanék, hogy olvasd el újra az erről szóló részt a PDF-ben, meg nézzél videókat, pl. blackiexnek több is van BUD-ról. Aztán ha megvan az üvegszál, pillanatok alatt remek kis darab lesz!

    További jó füstölgést! :)

    http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

Aktív témák