Aktív témák

  • fer

    őstag

    válasz sgab78 #1452 üzenetére

    Pedig jól álltál neki a T2 szétszedésének (mivel valahogy össze is kellett rakni gyártás közben, ez sem így nő a fán, sajnos)! Először én is bajlódtam vele, de aztán nagy nehezen kijött!, Másodszor már könnyebb volt, lehet a tiéd egy kicsit szorosabb illesztésre sikerült gyártani, mivel nincs két egyforma, valamely irányba a méret mindig változik, ezért találták ki a tűrést! Amelyikben sikerült kiszakítanod a tüskét, abban milyen színű volt a fűtőszál? Fekete, világosabb, esetleg fémszínű?
    BUD-ból akkor te valszeg PG-set vettél? Miért nem VG-set? Bár azt még sok helyen nem lehet kapni, már én is rendeltem volna, csak mi van akkor ha véletlenül PG-set küldenek? Mivel nincs még üvegszál fonatom se, ezért nekem nagy macera lenne, mert kicserélni kicserélném én is, de minek vele bajlódni, ha már van javított verzió!

    [ Szerkesztve ]

    ''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

Aktív témák