Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    Sziasztok, megvan vegul a 6000-es. Uton Olaszba megalltunk egy Saturn-ban Ausztriaban es kihasznalva meg egy 10 eves kedvezmenyt is, behuztuk. Hasznaltat akartam innen, de egyszeruen aludt minden elado tegnap delutantol, vagy nem nezett be ph-ra.. :N

    A gep szegeny agyhalott volt, kocsi USB nem toltotte (koszi Ford), vegul a Marché-ban a Wörth-i tonal ettunk egyet es egy sarki konnektorbol sikerult 6%-ig tolteni :D Aztan a hotelben erkezes utan 55%-ig, majd az elso kb. 200 kepet beleporgetve most megint tolton a hotelben. Eddig hibatlan, minden szuper.

    Kerdes, h eleg csak gyari legkesobbi firmware-re frissitenem szerintetek, vagy van meg vmi extra trukk, amit jo, ha tud az ember ?

    Az alapbeallitasokat letudtam, repulogep modban fotoztam (gondolom a nem-repulogep mod eszi az akksit), de most fogom majd kicsit jobban szejjelturni a menut, dinamikat es zajszureseket off-olni, stb stb. szoval a csicsat levenni a dolgokrol, raw-ban lovok ugyis. Azaz most raw+jpeg, ezt a wifi dolgot megnezem azert.

    Nagyon szimpi joszag amugy, kivancsi leszek, mit mutatnak a kepek majd monitoron.. Egyelore csak a sajat kijelzoje van. Olyan kis szep precizen finoman kattan :) es a nagy kezemben is elvan, zero gagyi feeling.

    Nezegettem az utod 6xxxx-ek kepminoseget is, foleg nagy iso-n, dpreview, stb, nem estem hasra, igy ez boven kiszolgal egyelore.

    El is kezdtem kattogni vmi 50-esen, csajos moge kellene egy kis homaly :)

    Szoval firmware...

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák