Új hozzászólás Aktív témák

  • robi1979

    aktív tag

    válasz NandorHUN #26027 üzenetére

    Ugyan ez a gondom nekem is. De bárhogyan is osztok, szorzok jelenleg az egyetlen 1000 euro alatt elérhető fényerős natív zoom E mounttal igaz FF a Tamron 28-75 2.8 ha kell Sony APSC-n eye AF. APSC-n portréra, street fotóra akár még jó lehet, ha később nálad is az a7III a cél.

    "APSC-n az meg effektive 4x1,5 lenne." - ez meg hogy jött ki? A fényerő, azaz az "f" érték ugyan az marad APSC illetve FF esetében is, az nem változik. A szenzorra vetített kép/képkivágás/zoom átfogás és ezzel együtt a mélységélesség az ami változik. De lehet én tudom rosszul, javítsatok ki ha nem így van.

    Kovsol! ha jól tudom, ugye neked van Sigma 105 2.8 makród? Ha megkérlek megnéznéd a tiednek a hátulját hogy olyan e mint ezen a fotón? A hátsó lencse és a menet közé nem kellene valami gumi gyűrű tömítésnek? Az teljesen normális ennél az objektívnél hogy látszik a nyáklap? Ez ilyen és csak én hiányolom? MC-11-em még nincs hozzá, de írtad az előzményekben hogy A7III-al van eye af is. A6300-al milyen lehet vajon? Megéri hozzá mc-11-et venni? A makro mellett portréra is használnám.

    Illetve van itt olyan köztetek aki A7III-at rendelt már e-infinity-ről?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák