Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Beszéljünk a squirt kencéről.

    Van pár nagy imádója a csoportban, és tőlük szeretném megérdeklődni, minden rossz indulat nélkül, hogy ők hallás károsultak, állandóan csoportban esetleg fülessel tekernek?

    Én eddig poros körülmények között használtam 20km aszfalt, 20-30 terep. Az elején csendes ahogy kell, de hazafelé (30-40km), már a csontomig hatolt a lánc nyikorgása. Szó szerint rossz érzés volt tekerni, mert olyan hangot adott ki mint azok bringák amelyek sosem láttak olajat.

    Kérdezném tehát, hogy biztosít ez a trutyi kenést, ha 500 méterről hallani a láncomnak a csörgését? Szerintem egy bringa akkor van rendben, ha aszfalton a gumi morgása az egyetlen zajforrás.

    Így néz ki, miután megszáradt aztán gurulok vele egy 50-es kört poros terepen, és majdnem ugyan olyan tiszta. Ami nyilván jó dolog, tényleg nem lesz tőle koszos a hajtás, de csak nem értem, hogy miért gondoljátok, hogy ez valóban kenést biztosít, mikor csörög tőle a lánc, kb 30-40km terep után.

    It vannak akik 100 ast is letekernek egyben, én ezzel 60 at mentem max, és 55 után, ahogy írtam, szégyelltem tekerni a városban a bicikli úton.

    A legkisebb 15ml csomagot vettem, német felirat van rajta, és az h original, csak nem kaptam valami bóvli másolatot. 1 napig száradt az első tekerés előtt, volt h 2x is megkentem, de ugyan úgy 30 után zajolni kezdett, és 40 felett már hangos és zavaró volt.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák