Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz jjeahh #153149 üzenetére

    Ha minimalizmus alatt azt érted, hogy ne tegyek fel egy gumikacsát se, akkor nem tudom, mit tehetek :D

    nyereg: őszintén szólva a montira 90%-ban a színe alapján választok nyerget, annyira mindegy az itthon lévő mostmár 3-4 kb azonos szintű nyeregből. Eközben a gravelen (ebben a szövegkörnyezetben hívhatjuk országútinak is, mivel a felhasználás főleg az) már kiidegelt, hogy nem sikerült találnom egy olyat, ami nem kényelmetlen 20-30 km után. Egyébként megvettem azt a Bontrager Arvadát, amit múltkor elhoztam próbálni. Érdekességképpen: a három kölcsönnyereg közül nem erről gondoltam volna, hogy kényelmes lesz, és persze 2 görgőzés van csak benne, még kiderülhet hogy tovább kell keresnem, de akkor is az eddigi legjobb.

    tömegadat: gumikacsával, villogókkal, pedállal 10,85 kg, de ez a kerék+gumi páros olyan fél kilóval többet nyom a "nyárinál".

    festés: max a karbonvillát féltem ilyen szempontból, de engem jobban zavarnak a felragasztott védőfóliák, mint a kopott festék.
    A belsőt majd behúzom valamibe, amiben nem koszolódik, de most sietve indultam, és nem akartam otthon hagyni. Délelőtt akartam indulni, erre elmúlt 2 is, mire sikerült :O

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák