Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz trialboj #164302 üzenetére

    Nem biztos, hogy értem a fekete témát, én eléggé ellene vagyok a fekete bringáknak (bár elismerem, hogy jól néznek ki, de ha tehetem, nem olyat választok), de amit látsz, az azért fekete, amiért az autóm ezüst :)
    Amúgy nem tudom, mekkora segítséget jelent a hűtőborda, de vegyük észre, hogy itt sem az történt, hogy megláttam, milyen kicsi bordája van, majd rácsaptam a BUY gombra, hogy akkor nekem ez kell, hanem ezt ilyennel adják. Egyébként picit bánom is, hogy nem volt választás, a bike24-en lehet választani fémes betéttel is + pénzért (gondolom az is bordás), itt a bike-discounton még hűtőborda nélküliből sem volt raktáron fémes, pedig vettem volna. A 2 dugattyúshoz képest egyébként nem mondanám, hogy kisebb, de talán azért csinálták ilyen laposra, hogy a kacifántosabb láncvilláknál is elférjen (?).
    Erről jut eszembe, a karok bilincse jobban tetszik, mint a 785-ös fékemé, mert nincs útban a csavar a dropper karjának, meg másnak sem. A rugalmasságból szerintem semmi nem érződik, de ez nem csoda, mivel van egy támasztója a markolat mellett. Egyébként meg is lepődtem, hogy teljesen normálisnak tűnik minden érzésre, pedig ez előtt soha nem vágtam méretre hidrós kábelt, és érzésre mégsem tűnik levegősnek. Nem gurultam még vele, mert épp vizes volt minden, meg sötétedett, nem jó dílnek tűnt összevizezni a hátam 10 perc bringázásért :)

    Tényleg kissé meglepett, azt hittem, teljesen összeszerelve jön, de nem, a fékkar csak le volt dugózva, és a vezeték végén is lezáró volt, amibe bele lehet akasztani a befűszőszálat. Na, mondom nem arról volt szó, hogy how-to videókat, meg doksikat keressek, én csak fel akartam csavarozni, aztán ha kipróbáltam, majd méretre vágom... Ehelyett néhány keresés kiment a "Shimano brake install", és hasonló kifejezésekkel, manualt is próbáltam letölteni, majd mivel nem járt sikerrel akkor és ott egyik sem, mérgemben összeraktam úgy, ahogy logikusnak tűnt... (sosem csináltam még ilyet, és nem is volt külön csomagolva a bronz roppantógyűrű, hanem benne volt a fékkarban, először meg is ijedtem)

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák