Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Runner_fxr #186878 üzenetére

    #186872 andrisbandi : Mi olyan nagy dobás azon a gépen? Volt a kezem között, sajnos csak studio körülmények között, szóval nem teszteltem, de az egyetlen igen nagy előnye szerintem az igen nagy hátránya is. 17.03 kg, ami brutál könnyű ha elektromos bringákról van szó, de ennek egy jelentősen kisebb akksi az ára (320Wh), ami nem teszi lehetővé hogy hosszabb útra menj vele, kimondottan arra való hogy le fel toljad neki kialakított ösvényeken, de itt sem tudom mennyire éri meg a kisebb akksi. Igaz kulacstartóba szerelt extra akksival meg lehet toldani még 160Wh -al, ezzel viszont már nem olyan könnyű, és a súlypontján is változtat valamennyit a kb 1kg-os akku.
    Persze azoknak akik komolyan tolják neki, és kicsapják a seggét a levegőben, biztos rettentő fontos a súly, de én inkább választanám a legnagyobb akksit, még ha ez 4+ kilót is jelent, persze nem is merek nagyokat ugrani.
    Szóval csak az érdekel hogy van valami csoda technológia abban is, a súlyát leszámítva?

    -

    Runner: Nos meglepett hogy ennyire pozitívan vélekedsz róla, nem tudom mennyit számít hogy neked most pont ez van, én csak 2 videót néztem róla, és mind a kettőben azt hozták ki hogy az e8000 inkább megéri, mert az új ep8 nem alkotott akkorát. Persze te valószínűleg több ilyen bringát próbáltál mint azok akiket én láttam a videókban, csak meglepett hogy ennyire különbözik a vélemény.

    Remélem jön hamarosan a jó idő, és ki tudom próbálni a fent említett turbo levot, kíváncsi vagyok a bejáratott útvonalaimon mennyivel brutálisabban tudom majd veretni.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák