Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz Hasaggymeg #192039 üzenetére

    Kukacot van aki nem használ a topikban, de néha azért szükség van rá, sokszor rövidebb körökre én csak kukacot viszek, belsőt nem. De ha valamilyen kormányvége dughatót veszel (pl.: [link] ), vagy beleragasztod a szerszámot a jelenlegi kormány dugódba, akkor el is felejtheted, hogy létezik. A Stan's és a Schwalbe tej talán egyik legjobbak, de nagyon tejszerű híg az állaguk és a nagyobb lyukakat nem tömítik, szal ilyenkor kell a kukac. Esetleg ha nem sajnálsz kiadni ennyi pénzt a Dart-ra, ezzel lehet, hogy a nagyobb lyukakat és a kisebb vágásokat is megúsznád, meg belsőt sem kellene vinned, de én még nem próbáltam, nincs tapasztalatom vele... ha leteszteled és beválik, veszek én is :D .
    +1 tipp: ha van régi használt V féked, reszelhetsz róla gumit a tejbe és kész is a drágább, nagyobb lyukakkal is valamivel hatékonyabb Stan's Race Sealant :) . Tudtommal abban is gumi darabkák, kis gumigolyók vannak.

    szerk: egyik ismerősöm terepen tubelessel defektet kapott és nem volt nála kukac, de volt nála egy befőttes gumi, így azt nyomta bele. Működött :D .

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák