Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Rat.Sand #264945 üzenetére

    Számszerűsíteni nem tudom, hogy mennyit számít és mikor, de mesélek egy sztorit arról, amikor én is huzattam magam. :)

    Mentem idén egy nagyobb, 140km-es kört. Elmentem innen Esztergom környékéről, át Sturovóba, aztán onnan Vácra. Majd ez vissza.
    Hazafele, már közel a határhoz, kb 100-120km megtétele után, utolértem egy bácsit egy kismotorral. Nem tudom pontosan de ilyen Jawa, Babetta féle lehetett (de nem robogó). Szóval mutattam magamat a tükörbe neki, láttam hogy figyel, és beálltam mögé. Jó pár kilómétert pihentem mögötte úgy, hogy 35-40km/h-val mentünk a semmi közepén, a szántóföldek között. Frissítettem közben. És annyival könnyebb volt mögötte menni, hogy egyszer csak gondoltam egyet, és megelőztem, otthagytam. Úgy sikerült regenerálódnom. Szóval gondolhatod, hogy nem hülyeség ez.. Láttad volna az arcát, intettem neki, bólintottam, aztán otthagytam. :)

    Az, hogy honnan számít nem tudom, de 25km/h-nál már igen. Mert barátomnak van egy qva drága e-bike-ja (eONE-SIXTY 700), és kipróbáltam mögötte. Ott már érezhető. Mondjuk jó nagy darab is a haver. :) De 25-nél többel nem megy hiába mondom, hogy tekerje azt a centrifugát! :D

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák