Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz 6030D #264956 üzenetére

    Most megkeresem direkt, hogy ne legyen annyira kamu szagú a sztori: [link] Ez volt az, és valahol a vége felett mentem a bácsi mögött. De elég megnézni a teljes táv átlagot. Nem kell itt Jonas-ozni. Vannak jó pillanatok, amik kellemesen megmaradnak bennem. Ez is olyan volt.

    Tudok robbantani 35-ről 40, akár 50km fölé. De nem azt mondom, hogy azt tartom is hosszú ideig. Ezt szoktam is próbálgatni, de sokáig nem tudom kitartani. Szóval ne érts félre, nem azt akarom elhitetni, hogy fixen 35-40km/h-val közlekedek. Mert nagyon nem.

    De például tegnap is nekiindultam, hogy tekerek ~50km-t, aztán az első 15m-en éreztem, hogy ebből nem lesz semmi. Aztán lett szenvedő 30km a vége.

    Múlt héten meg itt húztam a tagot, ebben van egy táti egyenes szegmens, 35km/h feletti átlaggal, végig lógott rajtam a csávó. [link] Gondoltam tartom a 35-öt, hátha leszakad, de jött végig. :U

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák