Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz trialboj #63682 üzenetére

    Sokkal kevésbé lennék rájuk mérges ha azt mondja nem tudja mi a pontos hiba de szerinte cserélni kell a hátsó agyat. Akkor elgondolkozom rajta, és rajtam állt volna hogy megszívatom magam vagy sem.

    A pedál kilazulás stb nem játszik, ezekre tudok figyelni, illetve kb 1 hónapja jártam ott, és akkor kivette, megkente és visszarakta a középcsapágyat. Viszont még rájöttem hogy az a hiba jártam vele legalább 1 hetet (én azt hittem hogy a pedál, és 3 fajtát próbáltam ki, mire leesett hogy máshol van a hiba). Ez a pattogás viszont már ezelőtt is jelen volt, csak sokkal ritkábban 2-3 hét is eltelt és nem hallottam.

    A láncot is átnézte és mondta hogy néha lehet 1-1 láncszem szorul kicsit és az okozza, de ez is kizárt mert 3-4 naponta tisztítom és kenem, az más dolog hogy szerintem ez még az eredeti lánc, de meg lett mérve és még van benne legalább egy 1000-es.

    Mekkora az esélye hogy a Deore hátsó agy amit berakott, újonnan hibás? Az eddigi pattanásoknál kicsit ugrott is a lánc nem is keveset, most viszont úgy vettem észre, hogy alig mozdul, inkább csak pattan.

    Amúgy ez a bringa: [link]

    Elismerem hogy nem egy könnyű eset, (és remélem hogy nem csak nálam fordul elő hogy olyan problémáim vannak amelyekről még nem is hallott senki), de elég elkeserítő a helyzet, ha most elkezdik majd találgatni hogy vegyek új láncot, v monoblokkot, esetleg teljes hajtáscsere, akkor seperc alatt a bringa áránál leszünk. 120k volt januárban, külföldről szinte új állapotban, pormentesen(azóta sem sikerült úgy megtisztítani, pl a váltókarok, v hátsó váltó labirintusait), közepesen kopott lánc és 7.-8.-9. sebesség a fogaskoszorún.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák