Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Most olvastam, hogy a haladó útvonalon másztam, amit csak az "állatok" használnak (Istenhegyi út). :DDD
    Kemény volt, az tény. Akik szembe jöttek lefelé, 90%-ban köszöntek, pont mint a Gellért-hegyen. Baromi jó érzés, hogy hegyen átalakul a közösség, mert vízszintben ez kb a híg fossal egyenlő. Úgy voltam vele, ha nagyon erős lesz, pihizek, nincs ebben semmi, hiszen eddig csak a Gellért-hegy volt uticél. Voltak fogcsikoratós részek, de csak a Normafánál álltam meg, ott is max 5 percre.
    Lefelé a Budakeszi úton jöttem. Direkt kivártam, nem rögtön autó után indultam, és az eleje élvezetes volt nagyon. 56,5km/h-val az eddigi leggyorsabb ereszkedésem volt, de sajnos utolértem az autókat, és belassítottak.
    Így elsőnek remek volt, ahhoz képest, hogy 1 hónapja az első Gellért-hegyi mászásnál féltávon még pihennem kellett.
    Lelkesen Kitekertem a Tündérhegyi ereszkedési pontig, de elvetettem. A bringának is sok lett volna, mert nem erre való, plusz spd-vel életveszély. Most nézem. Nem vettem balost a sorompó után. :DDD Koppig mentem, és ott kövek voltak, és igen meredek...Na az lett volna szép, ha ott lendületből lecsorgok, mert erre kell menni. :DDD Na majd legközelebb.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák