Új hozzászólás Aktív témák

  • geotigris9

    tag

    válasz Pttypang #86634 üzenetére

    Lehet venni átalakítót is, de gyakorlatban nem hiszem, hogy jól működne alapvetően más egy normális patent cipő átalakítása főleg merevségre megerősített talprészre gondolok. De ilyen is van. [link]

    Alapvetően egy patent cipőnek a talpa nem igen hajlik meg merev az egész egy utcai cipő járásra van optimalizálva hajlékony a talprész stb. Persze lehet kapni olyant patentosba ami utcai is gyárilag, de szerintem nem állja meg a helyét eggyik oldalt sem igazán. Volt, hogy vettem egyszer használtan is SPD cipőt néhány ezer Ft volt valami három rongy ha minden igaz és volt rajta stopli is ami még használható is volt egy ideig. Azt akarom mondani nem kell feltétlen több tízezreket kidobni, hogy ki tudd próbálni milyen is tekerni így, tíz rugó alatt is meg lehet oldani pedállal együtt. Ha nem jön be nem nagy befektetés, ha meg fekszik a dolog akkor lehet elgondolkodni egy drágább cipőben, miegymásban. De hibrid cipőkben nem hiszek az biztos idő előtt szétmegy, persze igénybevétel függvénye is nagyon meg menyire minőségi eleve a cipő.

    Az lényeges viszont, hogy teljesen passzoljon a lábadra,(inkább egy kicsit lehet kisebb mint nagyobb, de a pont jó a pont jó) mert ha lötyög lábad benne nem lehet úgy tekerni vele rendesen és a cipő belső részét is kikoptatod idő előtt és belülről fog szétmenni a cipő. Én azt ajánlom legyen bringázni külön cipő ne abban akarj mindent csinálni. Ha meg nagyon rákapsz nem igen fog feküdni a taposós pedál az biztos. + 1 más izmokat is megtudsz jobban mozgatni, ha így tekersz.

    Az biztos nem tudod mit hagysz ki amíg igazán ki nem próbálod, az eséseken kívül. :D

    ((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Új hozzászólás Aktív témák