Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Bogyó bá' #105021 üzenetére

    Nepper körökben erre 3 megoldás van.

    Az egyik, amennyiben belemegy az eladó, h két adás-vételi szerződést töltenek ki. Egy két nyelvűt, amin a nepper adatai szerepelnek, mint VEVŐ, teljesen kitöltve - ez marad a kinti tulajdonosnál, amivel ő már le tudja jelenteni az eladás tényét és mindenféle jogi kockázat alól mentesül. Így hülye lenne bármilyen szabálysértést elkötveni vele, hisz az eladó tudja bizonyítani h kinek adta el.
    Nyilván ilyenkor szintúgy ha belemegy a kinti eladó, készül egy másik két nyelvű adás-vételi szerződés is, amin a vevői oldal üresen vagy hagyva. Ennek pusztán annyi a magyarázata, h ilyenkor a nepper mentesül az átírás költségei alól itthon.. más kérdés h így én sem szívesen vennék járművet, hisz mint írtam, papíron egy olyan emberrel fogsz leszerződni, akit még csak nem is láttál. Az-az, a kereskedő mindenféle jogi kockázatot ezzel 1:1-ben át is hárított, mivel az ő neve sehol nem szerepel..

    Tehát, ha a kinti eladónak vázolja kerek perec, h ő kereskedő és csak így tudja megvásárolni, általában bele szoktak menni a magánszemélyek kint, hisz nekik is céljuk h eladják, más felől náluk ugyanúgy marad egy kitöltött, valós adatokkal bíró adás-vételi..

    A 2. h hivatalosan a nepper nevére szól az adás-váteli és befizeti az átírás illetékeit és a továbbértékesítés már az ő neve alól történik. Fehér holló este..

    A harmadik megoldás a legcsúnyább.. ha nem megy bele a kinti eladó, hamisítanak egy új 2 nyelvűt itthon, az eladó adataival. Második leggyakoribb az első után..

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák