Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    Ma végre motorral jöttem munkába, de még gyári kipu van fent. Ismételten rá tudok cáfolni azokra akik szerint a sportdob semmit nem ér, meg hogy a hang előre nem terjed ( :DDD :DDD :DDD ezek a mentőt se hallják ha jön?).
    Amíg sportdobbal jártam addig szépen húzódtak az autósok, nyíltak a sorok. Nem várom el senkitől hogy lehúzódjon, mindig megköszönöm ha így tesznek. Most a gyári dob olyan halk hogy semmi nem történik, csak sokkal később vesznek észre, ami mondjuk rendben van egészen addig, amíg nem történnek olyanok mint ma.
    A 2 sávos Kerepesin tök váratlanul átváltott egy autó a külsőből a belsőbe. Azért váratlanul, mert szoktam látni hogy ki mire készül, ha a seggében megy az előtte levőnek vagy hasonlók, nála semmi jel nem volt. Aztán amikor észrevette hogy én ott jövök, akkor a sávváltás közepén teljesen abbahagyta a manővert és a felezőn ment a kocsival. Gondolom akkor vette észre hogy ott vagyok, és reflexből beleállt a fékbe is meg a kormányt is egyenesbe hozta.
    Baj nem lett, de azért közel volt, 1 méteren múlt hogy nem bombáztam le a hátulját. Mutatta hogy sajnálja, én is mutattam hogy nincs gond.

    Úgyhogy kurva gyorsan kell nekem egy sportkipu :D

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák