Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricardo128

    aktív tag

    Sziasztok!
    Köszönöm mindenkitől a válaszokat a ponyvás kérdésemre. Maradok az Aquatexnél. :K

    Újabb kérdésem, amivel szeretném végre feltenni az i-re a pontot, illetve az sem hátrány, ha bekerülne a témaösszefoglalóba: Lehet-e vezetni jogsi igénylő lappal, amíg várom a plasztikot?

    Fentebb írtam, hogy 16-án lesz a vizsgám, aztán már tűkön ülök, hogy mehessek egy karikát. Jó barátom küldte az alábbi linket, ahol taglalják, hogy milyen okmányokkal lehet vezetni (326/2011.), de az a bajom, hogy rengeteg más forrás erre rácáfol (gondolok itt más blogra, fórumra, cikkre). Megnyugató talán, hogy ez a rendelet 2020. 06. 18-tól hatályos, a belinkelt oldalak régebbiek. Testvérem még augusztus végén vizsgázott Győrben, ahol az oktatók állították, hogy lehet vezetni a jogosítvány igénylő adatlappal, míg a kormányablakban azt mondták neki, hogy az oktatók rosszul tudják, nem lehet. Meg kell várni a plasztikot.
    Fenti barátom pedig most örömittasan írta nekem, hogy egyik ismerősének most lett meg a motoros jogosítvány, mind az oktató, mind pedig a (debreceni) kormányablakban lévő munkatárs azt mondta, hogy ez érvényes, lehet vele vezetni, amíg várja a jogsit.
    Dilemmában vagyok. Az itteni kormányablakban is mindenképpen rá fogok kérdezni, és kibírom a seggemen azt az 5-6 munkanapot mire megjön, nem erről van szó, hanem ha lehet, akkor miért ne? :D :DDD

    A válaszokat előre is köszönöm!

    Mindenkitől elnézést kérek, ha ez visszatérő kérdés és már a könyökötökön jön ki. Remélem június 18. óta még senki nem kérdezte. :DDD

    gölmétcsül ©

Új hozzászólás Aktív témák