Új hozzászólás Aktív témák

  • Yoshida

    aktív tag

    Abszolút élhető az agglomeráció, csak olyan helyre kell menni ahol van kötött pályás közlekedés, vonat vagy hév. Szerencsére most elég szép összegeket allokálnak a fejlesztésükre.

    Nekünk Bicskéről 24-25perc alatt van a vonat Kelenföldön, de pl. hazafelé 21 perc. Ha meglesz a déli körvasút, meg a budaörsi bővítése a pályának, akkor egyrészt még gyorsabb lesz (20 perc kb), másrészt nem félóránként hanem az ígéret szerint akár 15 percenként fog járni a vonat.
    (ez azért durva mert XVIII. ból X.-be középsuliba a 17-es busz 20 percenként vitt :D )
    De ez az idő sem esik ki, lehet tolni fejlesztő appokat telefonon, vagy napi híreket itt tudod elolvasni, akármi.
    Mentünk állatkertbe is innen gyerekkel, vonat+metro+metro, alig lassabb mint autóval, nem kell keresgélni parkolót, stb.
    Terhesgondozásra jártunk a Mammutba, hát vonattal gyorsabb volt, mint amit az autóra a waze kiírt. És nincs a macera a kocsival. (akkor van szívás csak, ha hazafelé lekésed, és 30 percet várni kell a következőre, de ezen is javít, ha meglesz a déli körvasút)

    Persze úgy néztük a telket is, hogy 4 perc séta a vonatállomás, nem fél óra, meg előtte 1 évig ide jöttünk albérletbe, hogy kiismerjük, jó lesz-e.

    Ugyanez működik a fehérvári vonalon, vagy a vácin, ahogy írták is, Pilisvörösvár felé is asszem egész gyors. A lajosmizseit most fogják felújítani.

    XVIII. kerületből azonos idő volt beérni a munkahelyemre, mint Bicskéről, de az álom az Biatorbágy lett volna, de ott az új parcellák kint vannak a halál fszán.

Új hozzászólás Aktív témák