Új hozzászólás Aktív témák

  • #22145024

    törölt tag

    (#8815) perfag:
    "jobb egér gomb, Átvétel szinkronmodellezési módba"
    Közben rájöttem, hol szúrom el. Ez nagyon jó tipp volt, köszi!

    (#8833) perfag:
    A fenti folytatásához írtad, hogy egy elve hagyományosban készült modellt, ha szinkronban akarok továbbvinni, akkor egy lehetőség az Alkatrészmásolat behúzása. Ez hogy működik konkrétan? (nem baj, ha angílusul mondod :) )
    Mit kell ilyenkor beállítanom az alábbi táblázatban, ha szeretném, hogy ne csak a "normál geometriák", mint a téglatestek, hengerek, lekerekítések maradjanak parametrikusak, de pl. a menet is felismerődjön?

    Ha pl megnyitom szinkronban a hagyományos modellt, és az előző ötletedből kiindulva jobbegérrel átviszem szinkronba az egészet, akkor minden paramterikus marad és szerkeszthető, de a menetből viszont egy helical cutout lesz.

    (#8837) kpityu2
    Konkrétan erről a szalagkábel imitációról van szó. Egy szegmens:

    Ha ezt pont 2.54mm szélesre csinálnám, akkor nem tudnám a standard 2.54-es osztással soxorosítani. Így viszont ott marad némi hézag:

    (különösképpen nem zavaró, csak érdekel egy jó megoldás. Egyébként ez utóbbit hívják multibody-nak, mivel több, egymástól elkülönülő testből áll a .par?)

    ---

    A többiektől elnézést kérek, hogy nem válaszolok olyan gyorsan, mint ahogy ti az én kérdéseimre, de jelenleg sajna nem ezt csinálom főműsoridőben :)

Új hozzászólás Aktív témák