Új hozzászólás Aktív témák

  • norbeerto

    csendes tag

    válasz Xero #138521 üzenetére

    Szia Xero, köszönöm a válaszod!

    A CB650R sokáig volt nálam az etalon jelölt, de nem tudtam ráülni, és sok tesztben fikázták, hogy középen gyenge bla-bla-bla, és mivel nem tudtam tesztelni elengedtem. Viszont stílusra sokkal jobban tetszik, mint az MT07, ezért nagyon jó, hogy látok egy hiteles tulajdonosi véleményt a motorra, vissza is került a kiszemeltek közé.

    Jobban belegondolva egyetértek veled a pályázással kapcsolatban, jó is lenne a megpofozott ER6N ha nem adtam volna el. :DDD Így viszont ugyanott vagyok: kell egy motor, amiben van ABS, és el tudok menni 3 milláig. Max kötök rá casco-t, hogy ne fájjon a kavicságy annyira.

    Ruha kérdés pályára:
    Most van egy Bering Mendes bőrkabátom és egy Trilobite Parado farmerem. Csizma Alpinestars SMX 6. Melyik lenne a jó megoldás:
    1) veszek egy Bering bőrgatyát 120e térdkoptatóval, elvileg illeszkedik a dzsekihez, így van egy kvázi kétrészes bőrruhám
    2) veszek más márkájú bőrgatyát (tuti tipp esetleg?)
    3) veszek külön bőrruhát (egyrészes vagy kétrészes?, márkára ár/érték bajnok tipp belépő szinten?) Laguna Seca vagy Missile ruha rendes tudás és motor nélkül szerintem overkill.

Új hozzászólás Aktív témák