Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz vihartigris #145045 üzenetére

    Igen, 765 RS.
    Nem láttam hogy korábban kérdezted volna :B

    Röviden annyi lett volna a mondandóm lényege, hogy 1 napos csapatásokhoz élhető, de nyilván nem egy túramotor. Bár vannak akik évi 20-30 ezret beleraknak, meg túragumira cserélik a Supercorsát, csak nem tudom miért :)
    A felszereltség alapján és a gyártó szerint is inkább sportmotor.
    Több tulajtól is hallottam és én is csak megerősíteni tudom, hogy ha csak 1 motorom lehetne akkor az a Street Triple lenne. A legtöbb téren megállja a helyét, emiatt sehol sem kimagasló, viszont a felszereltsége elég magas, könnyű, jó a vázgeometria, magas az összeszerelési minőség, nagyon precízen működik és úgy is használható.

    Nem azért ajnározom mert ilyenem van, hanem azért lett ilyenem mert ennyire jó. Vétel előtt még a Tuono V4 és a GSXS1000 volt nálam képben, azokat is precíz műszereknek éreztem, de a Street alacsonyabb tömege nagyon sokat számít, meg hát a kinézete is nagyon bejön. Motor és ahhoz kapcsolódó holmik vételénél egyébként is a kinézet az elsődleges szempont :DDD

    szerk: ja és mentem MT-09 SP-vel is, mert először azt akartam venni, de óriási csalódás volt. Teljesen más kávéház, bár a blokkja és az alacsony tömege szinte ugyanolyan jó annak is, de ennyiben ki is merül. A kérdező szempontjából szerintem az sem jobb.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák