Új hozzászólás Aktív témák

  • gordonfreemN

    addikt

    Sziasztok.

    A helyzet a következő:
    Vidéki városban (é.kelet) felvételt nyertem egy 500 milliós tavalyi bevételű relatíve kicsi céghez (néhányszor 10 embert foglalkoztat). Termelésvezetői pozíció még próbaidő.
    A munka tetszik, a csapat jó, sok szakival kell együtt dolgozni, kiadni a munkát, de nagyon szakmai és ez nagyon tetszik (multi után...).
    A körülmények sem rosszak: laptop, teló és autó (7 éves octavia..., de korlátlan), napközben ha dolgod van jössz mész a postára vagy ahova akarsz, igényes helyiségek az épületben, tiszta környezet. Havi két HO garantált.
    A cég szerelési anyagaiból állítólag ha felújítok simán kaphatok egy felújításra való mennyiséget, illetve van egy nagyon jó kis konditermük is.
    De van egy apró bökkenő: a munkaügyibe lejelentett és a szerződésemen 8ó rugalmas beosztás van.
    Ellenben már az interjún elhangzott, hogy 9ó az elvárt, mert vezetői pozíció. Úgy tudom túlóra nincs fizetve, fix béresek vagyunk, féléves és év végi prémium van, összesen kb másfél havi.
    A kérdésem a következő volna: Ez teljesen normális? Mivel még próbaidő, így tesztelgetem ezt a részt, hogy meddig ér a takaró, nem volt visszhangja még. De ez nekem akkor is fura. Miért hangsúlyozta ki, mikor rákérdeztem a beosztásra az interjún, majd számonkérve meg nincs (beszéltünk már arról, miinden rendben van-e, szóval kaptam visszajelzést). Még második körre vissza is jöttem alkudozni, de nem nagyon akartak engedni ebből. Most fontolgatom, hogy felmondok...

    ¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.

Új hozzászólás Aktív témák