Új hozzászólás Aktív témák

  • perfag

    aktív tag

    válasz #22145024 #8882 üzenetére

    "Alkatrészmásolat behúzása. Ez hogy működik konkrétan?" Tettél ott egy képet, rákattintasz az OK-re és kész. :DDD
    "pl. a menet is felismerődjön" - gondold ezt át! Miért is reméled, hogy a menetet felismeri? Töltöttél le már bármit is a Tracepartsról? Egy M5-ös furat helyén importálás után (nem tudom mi a helical cutout!) fi 4,13-as furatot találsz, ez a magfurat átmérő, menetesre mintázott felülettel.
    Rajtad múlik, hogy ebből "gyalog" csinálsz-e menetet. Nem emlékszem már melyik verziót használod, nekem ST6-os oktatásim van, Vizsgálat menü, Furatok felismerése, megjelenik egy párbeszédablak, Alternatív furattípus kiválasztása, megjelenik a Furat tulajdonságai ablak és váltasz Egyszerűről Menetesre a Típusnál, beállítod a Menetnél az M5-öt, megbabrálod a menethosszt és kész. Biztos lesz majd egy ennél is automatikusabb verzió egyszer, de most ez van és már ez is nagy szó.

    Ez a menet-információ vesztés egyébként annyira normális, hogy pl. szerelésben ha ütközésvizsgálatot csinálsz van egy olyan opció, hogy: Menetes kötőelemek nem-menetes furatokkal való ütközésének figyelmen kívül hagyása. Jó hosszú név, de minden benne van.

Új hozzászólás Aktív témák